Ζητούμε την κατανόησή σας καθώς λόγω μετακόμισης της έδρας μας και λόγω όγκου παραγγελιών υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές 5-10 ημέρες.
Καλάθι αγορών 0

Οικονομικός Στολισμός Βάπτισης για αγόρι ΚΑΡΑΒΙ

Στα Όνειρα Χειρός κάθε στολισμός είναι μοναδικός . Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν την πιο όμορφη θεματική ατμόσφαιρα , σχεδιάζουμε με προσήλωση, συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε λεπτομέρεια για αυτή την σημαντική μέρα. Χωρίς υπερβολές και με τον απόλυτο σεβασμό του χώρου που μας φιλοξενεί δημιουργούμε τις πιο όμορφες διακοσμήσεις συνδυασμένες αρμονικά με τις μπομπονιέρες, το προσκλητήριο και το βαπτιστικό πακέτο του νεοφώτιστου. Το κατάστημα μας έχοντας ως στόχο την απόλυτη αρμονία στο αποτέλεσμα δεν αναλαμβάνει μεμονωμένους στολισμούς .  
Θεματική βάπτιση καράβι  στον Ι.Ν Κοίμησης της Θεοτόκου στο Κίτσι
στολισμός βάπτισης καράβι θεματικός σε ξωκλήσι     θεματικός στολισμός με λουλούδια μαργαρίτα για αγόρι με θέμα το καράβι     μπομπονιέρες βάπτισης καράβι σε πέτρα καλοκαιρινό θέμα βάπτισης     μπομπονιέρα για αγόρι σε πέτρα καράβι οικονομικοί στολισμοί βάπτισης θεματικοί    θεματική βάπτισης προσφορές στολισμού γάμου και βάπτισης     θεματικοί στολισμοί καράβι   ευχολόγιο καράβι στολισμός βάπτισης   
Έκπτωση!

Μη διαθέσιμο

Εξαντλήθηκε