Επειδή όλα τα βαφτιστήρια θέλουμε το Πάσχα να έχουν παραλάβει τη λαμπάδα τους , η τελευταία ημέρα παραγγελιών σε πασχαλινά είδη & λαμπάδες θα είναι η Μ. Δευτέρα 29/3. Χρόνος παράδοσης 2-7 εργάσιμες.
Καλάθι αγορών 0

Στολισμός , γλυκό και αλμυρό κέρασμα στο παρεκκλήσι Αγ. Νικολάου στην Πειραϊκή


Στα Όνειρα Χειρός κάθε στολισμός είναι μοναδικός . Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν την πιο όμορφη θεματική ατμόσφαιρα . Σχεδιάζουμε με προσήλωση, συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε λεπτομέρεια για αυτή την σημαντική μέρα. Χωρίς υπερβολές και με τον απόλυτο σεβασμό του χώρου που μας φιλοξενεί δημιουργούμε τις πιο όμορφες διακοσμήσεις συνδυασμένες αρμονικά με τις μπομπονιέρες, το προσκλητήριο και το βαπτιστικό πακέτο του νεοφώτιστου. 
Θεματική βάπτιση καράβι με αλμυρό και γλυκό κέρασμα στο παρεκκλήσιο του  Ι.Ν Αγίου Νικολάου στην Πειραϊκή. 
στολισμός βάπτισης ιστιοπλοικό καράβι στολισμός βάπτισης πειραικής άγιος νικόλαοςστολισμός καράβι άγιος νικόλας πειραικής ΣΤΟΛΙΣΜΌς ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ στολισμός βάπτισης καράβι στολισμός καράβι  βάπτισης δίπλα στη θάλασσα μπουφέ αλμυρών και γλυκών αθήνα  cupcakes cakepops καράβι  βάπτιση δίπλα στη θάλασσα σε ξωκλήσι   στολισμός καράβι στο παρεκλήσι αγίου νικολάου  catering αθήνα  στολισμόςκαράβι   στολισμός και κέρασμα σε βάπτιση δίπλα στη θάλασσα  βάπτιση δίπλα στη θάλασσαστολισμός καράβι για αγοράκι 

  catering αθήνα στολισμός και catering βάπτισης  

Επικοινωνήστε μαζί μας να δημιουργήσουμε την πιο όμορφη θεματική βάπτιση!
Έκπτωση!

Μη διαθέσιμο

Εξαντλήθηκε