Το κατάστημα θα είναι κλειστό 1-18 Αυγούστου . Οι παραγγελίες που θα γίνουν από 24/7 και μετά θα δρομολογηθούν τέλος Αυγούστου. Η νέα έδρα του καταστήματος είναι Γεωργ. Παπανδρέου 11 στην Αργυρούπολη.
Καλάθι αγορών 0

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ Λιονταράκι και Candy Bar στον Ι.Ν Παναγίας Θεοτόκου στον Άγιο Δημήτριο

Στα Όνειρα Χειρός κάθε στολισμός είναι μοναδικός . Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν την πιο όμορφη θεματική ατμόσφαιρα , σχεδιάζουμε με προσήλωση, συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε λεπτομέρεια για αυτή την σημαντική μέρα. Χωρίς υπερβολές και με τον απόλυτο σεβασμό του χώρου που μας φιλοξενεί δημιουργούμε τις πιο όμορφες διακοσμήσεις συνδυασμένες αρμονικά με τις μπομπονιέρες, το προσκλητήριο και το βαπτιστικό πακέτο του νεοφώτιστου.
Προσκλητήριο, Μπομπονιέρα, παιδική μπομπονιέρα, Στολισμός εκκλησίας , candybar και στολισμός δεξίωσης βάπτισης με θέμα Λιονταράκι στον Ι.Ν Παναγίας Θεοτόκου στον Άγιο Δημήτριο και στο πολυχώρο δεξιώσεων Pantheon στην Αργυρούπολη
στολισμός βάπτισης λιονταράκι στέμμα
στολισμοί βάπτισης αργυρούπολη
στολισμός λιονταράκι με στέμμα άγιος δημήτριος
candybar βάπτισης little lion
στολισμοί και candybar βάπτισης όνειρα χειρός αργυρούπολη
event planning vaptisis ονειρα χειρος αργυρούπολη
στολισμός εκκλησίας παναγίτσα άγιος δημήτριος

 

ανθοδιακοσμήσεις λιονταράκι
θεματικές βαπτίσεις αργυρούπολη στολισμοί μπομπονιέρες candybar
μπομπονιέρες λιονταράκι
θεματικές βαπτίσεις όνειρα χειρός
μπομπονιέρα βάπτισης στικ με άρωμα χώρου
Επικοινωνήστε μαζί μας να δημιουργήσουμε την πιο όμορφη θεματική ατμόσφαιρα στην μοναδική αυτή ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας.
Έκπτωση!

Μη διαθέσιμο

Εξαντλήθηκε