Λόγω μεταφοράς της τηλεφωνικής γραμμής στο νέο κατάστημα το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι προσωρινά ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. Επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail μας oneiraxeiros@hotmail.com και για έκτακτες περιπτώσεις στο 6934039715. Λόγω μετακόμισης και μεγάλου όγκου παραγγελιών ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10 ημέρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Καλάθι αγορών 0

Στολισμός Βάπτισης & Candy Bar Σταλίτσα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αργυρούπολη

Στα Όνειρα Χειρός κάθε στολισμός είναι μοναδικός . Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν την πιο όμορφη θεματική ατμόσφαιρα , σχεδιάζουμε με προσήλωση, συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε λεπτομέρεια για αυτή την σημαντική μέρα. Χωρίς υπερβολές και με τον απόλυτο σεβασμό του χώρου που μας φιλοξενεί δημιουργούμε τις πιο όμορφες διακοσμήσεις συνδυασμένες αρμονικά με τις μπομπονιέρες, το προσκλητήριο και το βαπτιστικό πακέτο του νεοφώτιστου.
Θεματική βάπτιση Λιονταράκι και γλυκό κέρασμα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην Αργυρούπολη . Προσκλητήριο, μπομπονιέρα πουγκί με μπρελόκ σταλίτσα, στολισμός και candy bar.
στολισμός βάπτισης παναγίτσα αργυρούπολη
στολισμός βάπτισης σταλίτσα σομόν κοραλί στολισμός βάπτισης σταλίτσα flintstones αργυρούπολη
στολισμός σταλίτσα κοιμηση θεοτόκου αργυρουπολη
στολισμός βάπτισης σταλίτσα παναγίτσα αργυρούπολης προσφορές βάπτισης 
  μπομπονιέρες σταλίτσαcandybar σταλίτσα αργυρούπολη
προσφορές candy bar
στολισμός και candybar βάπτισης
στολισμός και candybar βάπτισης αργυρούπολη
cupcakes μπισκότα ζαχαρόπαστας θεματική βάπτιση σταλίτσα
θεματικές βαπτίσεις προσφορές βάπτισηςcandy bar προσφορά βάπτισης αργυρούπολη αθήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας να δημιουργήσουμε την πιο όμορφη θεματική ατμόσφαιρα στην μοναδική αυτή ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας.
Έκπτωση!

Μη διαθέσιμο

Εξαντλήθηκε